Η Εταιρεία

Δημιουργήθηκε με στόχο να παράσχει υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων, αλλάζοντας τη φιλοσοφία και τα δεδομένα που ίσχυαν μέχρι τώρα στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι που στελεχώνουν την εταιρεία, έχοντας μια τεράστια εμπειρία στο χώρο των ακινήτων και διαθέτοντας μια διαφορετική και φρέσκια ματιά για την αναπτυσσόμενη Ελληνική αγορά, θέλησαν να αλλάξουν τον τρόπο που λειτουργούν οι εταιρείες του κλάδου μέχρι σήμερα. Η πρόταση τους λοιπόν ακούει στο όνομα Keyworld Holding.

Μια εταιρία που έχει τρεις πολύ βασικές αρχές: τη συνεχόμενη εξέλιξη, τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης και το ομαδικό πνεύμα. Η ομάδα της παρέχει υποδειγματική εξυπηρέτηση και με αξιοζήλευτα αποτελέσματα.

Η διαχείριση ακινήτων μέσω ενός μοναδικού ηλεκτρονικού συστήματος, που διαθέτει, παρέχει πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα, με πιο άμεσα αποτελέσματα και φυσικά ένα πλατύ χαμόγελο από τους πελάτες, μετά από κάθε συναλλαγή.

Η προσέγγιση των ακινήτων είναι πάντα στοχευμένη και με γνώμονα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από το κλίμα που επικρατεί στην αγορά. Διαθέτει έμπειρους συνεργάτες που εξυπηρετούν καθημερινά εκατοντάδες πελάτες. Ένα χαρτοφυλάκιο ακινήτων που διαρκώς εξελίσσεται για να καλύπτει το μεγαλύτερο εύρος των απαιτήσεων της αγοράς.

Η Keyworld Holding έχει σαν κύριο στόχο την εδραίωση της θέσης της στην κορυφή της Ελληνικής αγοράς. Με σταθερά βήματα και με δημιουργική διάθεση, στοχεύοντας στην ανάπτυξη της σε πολλές σημαντικές πόλεις και στους μεγαλύτερες τουριστικούς προορισμούς.

TOP